Публикувано на: пт, Дек. 15th, 2017

Джино имал две ЕГН-та, заради проблеми с полицията

Това твърди устата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова

Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение относно победителя в Big Brother, шоу, в което и тя се поизложи доста. Тя атакува Джино Бианкалана с тежки обвинения, които имат и криминален характер. Двамата бяха част от риалитито преди две години и припомни неизлъчвани разговори.

„Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в „разни игри“, имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера – т. е. две ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото, ако това се излъчи и чуе от американското посолство, сигурно след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи“, заяви Кичка, цитирана от „България днес“.

Възмущението на певицата бе срещу „измислената ВИП персона на България“, чиято майка го наричала „Жоре, маме“, а всъщност той се правел на герой.

„Какъв е този ВИП, който е известен само с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, „истинските българи“, само и само да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите – чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме“, тъжно сподели изпълнителката.

Коментари